23 Temmuz 2013 Salı

Bay Tahmin (TV8) Ne Zaman – Saat Kaçta – Hangi Kanal – İletişim

Cuma gecesi saat 01:00 ‘ da TV8 ‘dedir. Ayrıca radyospor’dan da dinleyebilirsiniz.

Bay TAHMİN Mesaj Gönder 
Twitter :
 https://twitter.com/baytahmintv8

Facebook : http://www.facebook.com/tv8baytahmin
Bay Tahmin, ekran fenomeni haline gelmiş olan bir programdır. Programı Fikre Engin ve Murat Özarı sunmaktadır. TV8’de yayınlanan program, oldukça izlenilmekte ve tutulmaktadır. Program oldukça eğlenceli ve komik geçmektedir. Her Cuma gecesi 01.00’da yayınlanmaktadır. Bu programda izleyiciler de programa mesaj yolu ile ulaşabilmektedirler. Bu ikili ekranlar karşısında, yakın zamanda gerçekleşen ya da gerçekleşmiş olan futbol maçları üzerinde tartışmakta ve yorum yapmaktadırlar. İkili arasında geçen neşeli diyaloglar programa renk katmaktadır. Futbol fanatiklerinin oldukça zevk alarak izledikleri programlardan biridir. Bu programda ayrıca maç tahminleri de yapılmakta ve bu maç tahminleri izleyiciler ile birlikte de tartışılmaktadır.
Günümüzde futbol oldukça ilgi çeken bir spor dalıdır. Futbol ile ilgili yapılan birçok program mevcuttur. Bu programlar farklı kanallarda farklı izleyiciler tarafından oldukça sevilmekte ve izlenmektedir. Futbolun bu kadar göz önünde olması, bu programların da gün geçtikçe artışına neden olmuştur. Bu programların artışıyla da insanlar televizyonlara kitlenmiştir. Futbol yorumları da oldukça dikkat çeken bölümlerdir. Çünkü insanlar her gün iddia kuponu gibi kuponlar oynamaktadırlar. Dolayısıyla bu programlar izleyicilerin tahminine yardımcı olmakta ve tahminlerini kolaylaştırmaktadır. Bay Tahmin programı da bu programlar arasında en seçkin programlardan biridir.
Bay Tahmin programı paylaşım sitelerinden de takip edilebilmektedir. Aynı zamanda TV8’in web sitesinden de mesajlar programa ulaştırılabilmektedir. Bu ulaştırılan mesajlara programda istenilen sorular sorulabilmekte ya da yorum yapılabilmektedir. Bay Tahmin programı hala yayın akışına devam etmektedir. Ayrıca videoları da hem TV8’in sitesinden hem de başka video sitelerinden izlenebilmektedir. Aynı zamanda canlı olarak internet üzerinden de izlenebilmektedir. Bu program oldukça olumlu tepkiler almış ve hala heyecanla beklenip izlenmektedir. Sunucuları ile keyifli dakikalar yaşatan bir programdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder